Hem
Nyheter
Analyser
Spelfond
Forum
Länkar
Spelskola
Verktyg
Medlemmar
Din profil
Registrera
Om oss
Partners
Annonsera
Kontakt
Logga in
Om oss
Spelanalys.nu är ett nätverk av experter, professionella spelare, storspelare, entusiaster och medlemmar. Med öppenhet, tillgänglighet, erfarenhet och kunskap ska Spelanalys.nu verka för att information, analyser, och spelförslag diskuteras och utbyts. En stor drivkraft är att varje medlem ska få möjlighet att bli en bättre spelare genom att dra nytta av de tjänster som vi förmedlar.

Vår ambition är att bidra med kunskap och spelförslag om en mängd olika ligor, länder och sporter. Däremot så profilerar vi oss starkt mot de lite mer udda ligorna där det är lättare att hitta värdeodds. Det främsta skälet till detta är att spelbolagen ofta analyserat sönder de största europeiska ligorna vilket gör att det är svårt att skapa en långsiktig lönsamhet enbart genom dessa.

Spelanalys.nu har rekryterat flera personer som är erkända proffspelare och som under en lång tid försörjt sig själva, både helt och delvis, på oddsspel. Alla dessa ingår i vår eminenta "expertgrupp" och finns till hands för dig som vill ha spel som något mer än bara en "hobby", och uppnå en långsiktig lönsamhet.

Vi sätter stor vikt vid ett aktivt forum och hoppas att både medlemmar, experter och administratörer bidrar till att Spelanalys.nu kan utvecklas till att bli en centralpunkt av spelsidor på Internet. Den finns här för dig!

Bli medlem, bli lönsam!


Högaktningsfullt,
Redaktionen
Logga in
Användarnamn:
Lösenord:

Omröstning


Visa resultat »

Fakta
Analyser: 0
Aktiva analyser: 0
Länkar: 0
Inlägg: 0
Medlemmar: 0
Senaste:
Inloggade:
Visa inloggade »

Tipsa en vän
Klicka här för att tipsa en vän om spelanalys.nu!

Sportfloskel
""