Hem
Nyheter
Analyser
Spelfond
Forum
Länkar
Spelskola
Verktyg
Medlemmar
Din profil
Registrera
Om oss
Partners
Annonsera
Kontakt
Logga in
Partners
Spelanalys.nu försöker ständigt hitta nya och intressanta partners samt utveckla samarbetet med de befintliga. Anledningen till detta är att vi vill skapa en så bra spelsida som möjligt tillsammans med er medlemmar samt att ge så mycket som möjligt tillbaka i form av priser och dylikt genom olika tävlingar. De partners vi för tillfället samarbetar med presenteras nedan.NordicBet
Nordicbet
NordicBet är ett ungt och fräscht spelbolag som kom i luften lagom till vinter-OS 2002. I produktportföljen finns poker, odds och casino.

Som namnet antyder ligger NordicBets tonvikt på nordisk idrott. Från den svenska idrottsscenen erbjuder vi spel på fotboll, ishockey, handboll, innebandy, bandy, volleyboll, basket, speedway och självklart trav där de har flera olika spelformer som de är ensamma om.

När det gäller svensk fotboll finns det inget bolag som har ett större utbud än NordicBet. De erbjuder spel på Damallsvenskan, damettan samt ned till division 4 på herrsidan. Även då det gäller ishockey, bandy, handboll, volleyboll och innebandy står de sig starka då de erbjuder ett större utbud än vad andra aktörer gör.

Även om tyngdpunkten ligger på nordisk idrott erbjuder de spel på mycket, mycket annat från idrotts- och nöjesvärlden.

Förutom ett stort produktutbud erbjuder NordicBet suverän support och snabba utbetalningar. Och självklart är kundernas säkerhet mycket högt prioriterat.
 

Betsson
Betsafe
Betsafe kombinerar trygghet med konkurrenskraftiga odds, brett utbud av produkter och ett enkelt gränssnitt, och resultatet är unikt i en annars så likasinnad marknad. Vi sätter kunden i centrum och erbjuder marknadens snabbaste och bästa kundservicen. Detta understryker vi med att ge en unik 24/7 supportgaranti till våra kunder. Om någon tar kontakt med oss och vi inte har svarat inom 15 minuter, kommer kunden att få 100 kronor gratis in på spelkontot!

Klicka här för att besöka Betsafe.
Logga in
Användarnamn:
Lösenord:

Omröstning


Visa resultat »

Fakta
Analyser: 0
Aktiva analyser: 0
Länkar: 0
Inlägg: 0
Medlemmar: 0
Senaste:
Inloggade:
Visa inloggade »

Tipsa en vän
Klicka här för att tipsa en vän om spelanalys.nu!

Sportfloskel
""