Hem
Nyheter
Analyser
Spelfond
Forum
Länkar
Spelskola
Verktyg
Medlemmar
Din profil
Registrera
Om oss
Partners
Annonsera
Kontakt
Logga in
Spelskolan
Syftet med denna spelskola är att ge er medlemmar en liten lathund om de vanligaste strategierna som finns inom spelvärlden. Detta innebär inte att vi tar ställning om vilken strategi som fungerar bäst även om en del egna synpunkter kommer att presenteras. Strategierna som kommer att belysas är Movebet, Flatbet samt Martingale. Samtidigt görs en förklaring om de vanligaste spelformerna där bl.a. Asian Handicap ingår. Även en lista med inverterade värden finns nedan. Om du enkelt vill kunna räkna ut odds, kellys formel och dylikt så hänvisar vi till våra eminenta konverteringar i verktygsmenyn där detta kan ske med automatik.

Att komma igång
Denna del av spelskolan är en introduktionsdel och beskriver hur man kommer igång och spelar på oddsspel på Internet. Den är till bra hjälp för dem som är nybörjare och inte så vana vid Internetspel. Det är viktigt att inte rusa in i denna spelvärld i tron på att man kommer att bli ekonomiskt oberoende för all framtid. Det är ytterst få som lyckas med detta. Det är även svårt att enbart ha spel som inkomst då det krävs lång erfarenhet och kunskap för att få spel till en lönsam affär. Vänligen läs alla avsnitt av spelskolan innan du sätter igång på allvar.

Långsiktighet, mognad och uthållighet
Det som är viktigt att man ser sitt spelande ur ett långsiktigt perspektiv. Detta innebär att det både kan gå sämre vissa perioder, och bättre vissa perioder. Alla har upp och nedgångar vilket är fullt naturligt. Man ska därför i detta fallet inte misströsta utan man måste ha den mogenhet och uthållighet som krävs. En viktig del av mognaden är att kunna avstå att spela om dagens spelutbud inte känns rätt. Det är lätt att drabbas av "speldjävulen" och ändå lägga ett spel trots att man inte riktigt är övertygad om spelet är bra eller inte. Gör inte detta!

Budget och bokföring
Du bör sätta upp en budget för ditt spelande och notera noga hur mycket du spelar för. Att ha en budget gör att då får kontroll på ditt spelande, förslagsvis en månadsbudget. Om din kassa sinar och din budget spricker, så sätt inte in nya pengar på dina spelkonton. Du måste kunna ha en distans till ditt spelande och vänta tills nästa budgetperiod. Förhoppningsvis går det inte så långt! Bokföring är också viktigt, vilket vi även nämner i andra avsnitt av spelskolan. Du måste föra statistik över hur ditt spelande egentligen går. Det är lätt att falla i blindo utan en bokföring och tro att det går bättre än det egentligen gör. Bokföringen kan förslagsvis innehålla Hit-rate, ROI, genomsnittligt odds m.m.

Slutligen då det viktigaste inom detta område.

Spela aldrig för pengar du inte har råd att förlora!


Kunskap, informationsanskaffande och kritisk förhållning
Att kunna identifiera sina egna kunskaper om olika sporter och spelstrategier är ett stort element inom spelvärlden. Detta innebär att spela på sporter som du vet mest om. Man ska givetvis göra så mycket som möjligt för att utveckla sig och öka sitt informationsanskaffande, vårt länkarkiv hjälper dig med detta, men man kan inte heller veta allt om alla sporter. Du har i alla fall definitivt inte tid till all denna informationsanskaffning. Därför är det vanligt att man lägger spel på objekt som andra skaffat information om åt dig. Här gäller det att inta ett kritiskt förhållningssätt. Att bara blint följa andra spelare kan vara farligt. Istället bör du själv analysera de spelförslag som ges, utifrån ditt eget perspektiv. Tycker du att ett spelförslag och en analys inte känns riktigt bra så bör du avstå. Detta är inte lätt och det tar tid att lära sig både egna och andras brister, men det tjänar du på i längden.

Öppna spelkonton
För att komma igång och spela måste du givetvis öppna spelkonton. Förslagsvis öppnas 3-6 stycken eftersom olika spelbolag har olika odds. Ibland har ett spelbolag ett högre odds än ett annat och nästa dag kan det vara tvärtom. Detta kan vara av avgörande betydelse om ett spelobjekt är spelvärt eller ej. Spelanalys.nu har partners som vi rekommenderar där du får en beskrivning om varje separat bolag som hjälper i spelbolagsvärlden.
Logga in
Användarnamn:
Lösenord:

Omröstning


Visa resultat »

Fakta
Analyser: 0
Aktiva analyser: 0
Länkar: 0
Inlägg: 0
Medlemmar: 0
Senaste:
Inloggade:
Visa inloggade »

Tipsa en vän
Klicka här för att tipsa en vän om spelanalys.nu!

Sportfloskel
""